Seget Vranjica

Trogir, apartmani, najam

Seget Vranjica je slikovito turističko naselje srednje dalmacije udaljeno od Trogira svega 5 km idealno je mjesto za odmor.

Tijekom dana možete uživati na šljunčanim i stjenovitim plažama, a ukoliko ste avanturističkog duha na raspolaganju su vam raznovrsni vodeni sportovi uz tenis i mini golf.

Ukoliko pak želite uživati u samoći možete iznajmiti brod, otploviti do obližnjih otočića i istraživati ih.

U večernjim satima možete uživati u šetnji kroz mjesto ili u gastronomskim užicima nekog od restorana s dugogodišniom tradicijom.

Seget Vranjica vam nudi više od odmora.

Ukoliko kao termin dolaska odaberete jesen moći ćete uživati u tradiciji branja maslina i grožđa, izradi domaćeg vina i maslinovog ulja.

 
Seget Vranjica, apartmani, Trogir Trogir, apartmani, najam Trogir, apartmani, najam Trogir, apartmani, najam Trogir, apartmani, najam

Iznajmljivanje apartmana

Želite smještaj za manje od 5-oro osoba?
Iznajmite apartman!

Villa Stina se nalazi 50 metara od mora, a 100 metara od plaže. Svojim gostima nudimo 6 moderno opremljenih apartmana (četiri apartmana 2+2, te dva 4+1). Svi apartmani su klimatizirani s pogledom na more i velikom terasom (sagrađeni 2005).

Od dodatnih sadržaja nudimo:

  • vez za brod
  • noćno ribarenje
  • mogućnost iznajmljivanja brodova i bicikala
  • mogućnost organiziranja izleta
  • roštilj

Iznajmljivanje apartmana

Iznajmljivanje apartmana Iznajmljivanje apartmana Iznajmljivanje apartmana Iznajmljivanje apartmana Iznajmljivanje apartmana Iznajmljivanje apartmana Iznajmljivanje apartmana Iznajmljivanje apartmana Iznajmljivanje apartmana